Zimski Višarski dnevi mladih

Želite preživeti del božično novoletnih praznikov malce drugače? Ste stari med 18 in 35 let? Vabimo vas, da se nam pridružite na Svetih Višarjah (1766 m) na tradicionalnih zimskih Višarskih dnevih mladih, ki bodo potekali od petka, 28. do nedelje, 30. decembra 2018. Če radi smučate, se boste lahko po belih strminah spustili še preden bodo gondole na vrh pripeljale prve smučarje, če pa raje uživate ob čudovitih gorskih razgledih, se nam boste lahko pridružili na pohodih po okolici. Zvečer se bomo prijetno utrujeni vrnili v topel Eherlichov dom in po večerji prisluhnili zanimivim gostom.

V prvem večeru nam bo študentka medicine Meta Rus predstavila svoje izkušnje z Madagaskarja, kjer je ob delu spoznala slovenske misijonarje, ki predstavljajo poseben del slovenskega izseljenstva. Gostja drugega večera bo dr. Nataša Gliha Komac, ki bo govorila o slovenskem jeziku in Kanalski dolini.

Proti Svetim Višarjam se bomo z avtomobili odpeljali v petek zjutraj, program pa se bo zaključil v nedeljo po kosilu. Dodatne informacije in prijave na tel.: +386 (0)1 4383050 ali po e-pošti: rafaelova.druzba@siol.net. Dobrodošli!