Vtisi s Kaprij 2010

alt·         Nisem vedela kaj naj pričakujem, želela sem le biti z ljudmi. Po tem tednu ne odhajam praznih rok, super družba je bila, upam, da bom to energijo vzdrževala, Kaprije presegajo vsa pričakovanja.

·         Imel sem mešana pričakovanja, skoraj nobenega nisem poznal, nisem vedel kako bo potekal program, vedel sem, da bo duhoven del zelo dober, kar se je uresničilo. Novi prijatelji, so super osebe, navezal sem stike in se nadvse zabaval, tudi to je bilo moje tiho pričakovanje.

·         Odločila sem se zadnji trenutek in tako imela tudi veliko vprašanj, ki sem jih želela pri sebi rešiti. Želela sem si iti nekam brez pričakovanj. Na koncu sme bila še olj zadovoljna, ker sem dobila mnogo več – iskreni ljudje in pogovori.

·         Prijavila sem se, ker sem želela spoznati nove prijatelje, poglobiti odnos z Bogom in hkrati okusiti morske radosti. Ta pričakovanja so se mi uresničila. Spoznala sem skupino res dobrih in odkritih ljudi, utrdila odnos z Bogom. Tudi naplavila sem se.

·         Veliko sem se nasmejala, spoznala nove ljudi, ki so meni podobni, pričakovala pa sem več poudarka na duhovnosti.

·         Pričakovala sem to kar sem dobila. Pri vsebinskem delu sem pričakovala malo bolj vodeno delo in delo po skupinah, vendar sem spoznala, da je bilo za to starost tudi primerno izvedeno in mi je bilo super.

·         Prišel sem predvsem zaradi napredovanja pri sebi, spoznavanju novih prijateljev, in ker mi je otok všeč. Uresničeno je bilo veliko stvari, predvsem pa sem pozitivno presenečen.

·         Želel sem si aktivne dni na morju, z novimi prijatelji in s poudarkom na duhovnosti, vse se je izpolnilo. Preživel sem lep, bogat teden, sem fizično utrujen in mentalno spočit.

·         Lepo, lepo, lepo. Vse pohvale vsem.

·         Ni bilo posebnih pričakovanj, le poglobiti duhovnost, spoznati nov krog ljudi, nisem si mislila, da se bom tako dobro počutila, spoznala marsikatero novo stvar o sebi, poglobila odnos z Bogom,…

·         Prišel sem prvič, vedel sem le kar je pisalo na internetu, bilo je odlično in še bom prišel.

·         Prišla sem z veliko željami po dobri družbi, novih odnosih, petju, morju, sproščenosti, duhovni rasti. Uresničeno!

·         Prepustila sem se in je bilo prav zaradi tega vse še toliko bolj bogato doživeto.

·         Želela sem si odpočiti, naspati, oddaljiti od vsakdanjega tempa, se sprostiti  in naplavati. Zgodilo se je.

·         V prvi vrsti sem si želela morje doživeti drugače, med mladimi v duhu skupnosti, ob tem pa odriniti na globoko, tudi v počitnicah biti z Bogom. Oboje se je uresničilo.

 

PRVI TEDEN 2010:

 

DRUGI TEDEN 2010: