Razločevanje in poklicanost za fante

V ponedeljek 3.12.2017 ob 18h začenjamo s srečevanjem skupine za razločevanje poklicanosti pri jezuitih v prostorih Jezuitskega kolegija (Sv. Jožef, Ljubljana, Ulica Janeza Pavla II ,13). Glede urnika in poteka  srečanj se bomo dogovorili več na uvodnem srečanju.

Skupina je namenjena mladim fantom, ki se sprašujejo o svoji poklicanosti v življenju.

Ko se bomo srečevali z vprašanji poklicanosti in se učili razločevanja, bomo to storili s pomočjo biblične refleksije, medsebojnega podeljevanja, odprtih vprašanj, spoznavanjem ignacijanske/jezuitske duhovnosti ter ignacijanskimi duhovnimi vajami v vsakdanjem življenju. Te lahko razjasnijo sliko, odpravijo strahove in pomagajo k spoznavanju tega, kaj pomeni slediti Kristusu na bolj intenziven način v kateremkoli življenjskem stanu. Gojili bomo pogum in odprtost za to, da bo vsak pri sebi raziskal različne možnosti izbire in naredil odločitev, kakršnakoli že bo, z velikodušnostjo in razpoložljivostjo Kristusu v vsej svobodi.

Srečanja

Srečanja bodo potekala ob ponedeljkih od 18:00-19:30.

Poleg podeljevanja v skupini bo imel vsak izmed udeležencev možnost osebnega duhovnega spremstva in sodelovanja v jezuitskem apostolatu.

Za prijavo se prosim oglasite z mailom ali telefonskim klicem na spodnji email naslov. Ravno tako gelde podrobnosti, ki vas v zvezi s tem programom še zanimajo.

Kontakt

damjanristic@gmail.com

+386 40 455 161