Zima in pomlad 2017

DELAVNICE O RAZLOČEVANJU POKLICANOSTI

Nosilna misel delavnic je vrstica 32 iz psalma 119: »Ti mi boš srce razširil«. Srce se razširi, ko odkrije radost. Srce ve za pot, a včasih se ustavi v ozkih perspektivah koristi, odgovarjanja na pričakovanja drugih ... Delavnice se bodo odvijale vsak torek v postnem času. S tem bomo na čisto izviren način povedali, da je pot k veliki noči pot kristjana. Ta se zaveda, da je v stalnem pogovoru z Bogom o vsem, kar mora na svoji poti odložiti, da bo prišel do resnice o svojem mestu v Božjem načrtu. Več o delavnicah pa na www.unipas.si, kjer najdete tudi obrazec za prijavo.

DUHOVNE VAJE V TIŠINI

V tišini, molitvi, pogovoru utrjuješ ali odkrivaš osebni odnos z Bogom Stvarnikom, Odrešenikom, Posvečevalcem. Duhovne vaje za študente in mlade zaposlene bodo od 16. do 19. marca na Bledu. Ker je zanimanje za te duhovne vaje na raznih straneh Slovenije, se bo enak program odvijal tudi v Olimju in sicer od 30. marca do 2. aprila. Voditeljica je s. Bernarda Žibert. Informacije in prijave na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , in tel. 041 982 866 in na www.unipas.si.

DUHOVNO-POČITNIŠKI PROGRAM KAPRIJE 2017

Z veseljem že napovedujemo in vabimo na letošnji teden na morju za študente, izobražence in zaposlene. Od 6. do 13. avgusta si rezervirajte čas za KAPRIJE. Podrobnosti in prijavnica. Lahko pa si pogledate tudi druge programe, ki so na voljo na otoku Kaprije v prečudoviti naravi. Posredujte vabilo prijateljem in znancem.

SREDINA ŠTUDENTSKA MAŠA PRI FRANČIŠKANIH

Vsako sredo zvečer ob 19. uri je pri frančiškanih na Tromostovju sveta maša za študente. Sodelovanje, petje, nagovor, informacije o aktualnih dogodkih so ukrojeni po meri študentov. Večer in teden se nadaljujeta z raznimi dogodki, h katerim smo sproti, ob koncu maše, vsakokrat še posebej vabljeni.

Veliko dogodkov za mlade je zbranih na spletni strani Skupnosti katoliške mladine, ki vsakih štirinajst dni izdaja tudi elektronski obvestilnik.

NIKODEMOVI VEČERI

Med zidovi naše pisarne še močno odmevajo Nikodemovi večeri 2016. V pripravi je Zbornik, na katerega se lahko še vedno naročite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Naj spomnim, da so se večeri odvijali ob vsebini posinodalne apostolske spodbude papeža Frančiška »Radost ljubezni«. Naj spomnimo le na odmevni večer s pričevanjem Anie Golędzinowske o tem, kako je bila »rešena iz pekla«, o čemer pripoveduje tudi v knjigi z istim naslovom.

POGOVOR, SPOVED

Vedno, ko smo tu, si dobrodošel/a, da se oglasiš na osebnem pogovoru, spovedi ali klepetu kar tako. Za pogovor in spoved je na voljo g. Tone, za pogovore pa s. Mojca. Kdaj nas zagotovo najdeš? Poglej na: www.unipas.si. Če se želiš prej najaviti, piši na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Posebej ti je na voljo tako imenovani «kotiček za poslušanje», kjer imaš možnost treh pogovorov o temah, ki te žulijo. Zakaj ravno treh? Da ni premalo in da ni preveč! Informacije in prijave na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , več o tem pa na http://www.unipas.si/duhovni-nagovor-arhiv-35/1158-koticek-za-poslusanje-in-pogovor.

PROSTORI ZA SKUPINE

Se vaša skupina želi srečati, pa nima prostorov za srečanje? Ali pa si želiš le miren prostor v centru Ljubljane za študij? Oglasi se na UNIPAS-u, kjer ti bomo poskusili pomagati. Na voljo je večja soba, kjer se lahko v času uradnih ur v miru učiš. Za uporabo sobe za srečanje skupin pa se prej najavi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PROSTOVOLJSTVO NA UNIPAS

Če si želiš kako uro na mesec ali na teden nabirati izkušnje kot prostovoljec na Unipas, se lahko javiš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .