POLETNE ŠOLE

Želiš v času poletnih počitnic združiti prijetno s koristnim in obiskati kakšno poletno šolo? Obišči spletno stran summerschoolsineurope.eu, na kateri lahko poiščeš najbolj primerno šolo zate. Iščeš lahko po državah, datumu ter področju zanimanja (jeziki, računalništvo, kemija, pravo, ekonomija, filozofija, psihologija, okoljevarstvo, zgodovina, novinarstvo, fizika, matematika in še veliko več).

O nekaterih možnostih si lahko prebereš več tudi spodaj.

 

Želiš poglobiti svoje znanje in uživati? Pridi na Nizozemsko in obišči eno izmed poletnih šol, ki jih ponuja Univerza v Maastrichtu. Izbiraš lahko med številnimi zelo kvalitetnimi programi, večina izmed njih je dvotedenskih (julij, avgust) in so namenjeni študentom drugih in tretjih letnikov BA programov ter tudi magistrskim študentom. Poleg učenja vse programe spremlja tudi pestro družabno dogajanje.

http://enews.nieuwskiosk.nl/jump.aspx?e=18774&u=1326387&li=233876&url=http://enews.nieuwskiosk.nl/more.aspx**que**e=18774**amp**b=164718**amp**u=1326387

 

Želiš sodelovati pri simulaciji Evropske unije? Od 17. do 20. oktobra bo v Beogradu potekal dogodek z naslovom BEUM (Belgrade Model European Union), na katerem bo sodelovalo približno 200 mladih iz držav članic EU in pristopnih kandidatk. Na dogodku bodo simulirali tri institucije Evropske unije: Evropski parlament, Svet Evropske unije ter Evropski svet. Prijave se zbirajo med 1. avgustom in 15. septembrom.

http://www.belgrade-meu.org/category/news/